GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND & BELGIË!

0 items

Geen producten in je winkelmand.

Selecteer een pagina

Bestelling en levering

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
De gemiddelde levertijd bedraagt 7-14 werkdagen. Onze producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen.

De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?!

In de meeste gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link:

 

https://www.postnl.nl/

 

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.


Ik mis een aantal producten bij mijn bestelling, hoe kan dat?

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

Onze excuses voor het ongemak.

 

Ruilen

Ik wil mijn product ruilen, wat moet ik doen?

Indien u een product wilt retourneren, dient het product met alle geleverde toebehoren, voorzien van labels en etiketten en – indien redelijkerwijze mogelijk – in originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Beebiesenzo behoudt recht geretourneerde producten te weigeren als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of deze buiten onze schuld om is beschadigd. Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code.
Verzendkosten voor het retourneren van artikelen zijn altijd voor rekening van de consument.

 

Indien u een product wilt ruilen, kunt u het retourformulier hier downloaden.

 

Nadat wij het product retour hebben ontvangen, ontvangt u binnen 1-2 werkdagen het geld terug op het bij ons bekende rekeningnummer.
Afhankelijk van uw bank kan dit 1-2 werkdagen duren voor dit zichtbaar is op uw rekening.